Wil je binnenkort al wonen in een Waterwoning?

15 juli '24

De komende maanden worden de laatste woningen van Vossepolder fase 2 opgeleverd. Zo ook vrijstaande waterwoningen. De woningen zijn gereed in september 2024. Wil je dus graag nieuw wonen maar niet lang wachten tot de sleutel? Dan is dit je kans! Je kunt eenvoudig een vrijblijvende optie aanvragen via de website. De makelaar neemt dan contact met je op om de woning te bezichtigen.

Bouwnummer 102 en 109

Ruim, vrij en bijzonder. Dat zijn Bouwnummer 102 en 109 in Vossepolder zeker. Zo zijn ze voorzien van een opvallend spitsboogdak en vullen verticale houten geveldelen het rode metselwerk aan. De woonoppervlakte is zo’n 176 m2 en met niet één, maar twee eigen buitenruimtes woon je hier straks heerlijk. Met 4 slaapkamers, 3 toiletten en 2 badkamers heb je ruimte genoeg voor iedereen. De toiletten en badkamer worden casco afgewerkt zodat je deze nog helemaal naar eigen wens kunt inrichten en stylen. De diepe voortuin is met ca. 95 m2 alles behalve standaard en ook een achtertuin (ca. 37 m2) aan het water is realiteit. Een parkeerplaats op eigen terrein en berging maken het plaatje compleet. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Interesse?

Je kunt alle foto's van deze woning bekijken op de pagina Woningen bij het betreffende bouwnummer. Heb je interesse? Vraag dan direct een vrijblijvende optie aan. De makelaar neemt contact met je op voor het maken van een afspraak en een eventuele bezichtiging. 

Bekijk de beschikbare bouwnummers
Meer lezen? Terug naar nieuws
Ook hier wonen? Bekijk het beschikbare aanbod